You are here

ROZE

ADEGA DE PEGOES ROSE

ADEGA DE PEGOES ROSE

Intenzivna voćna i jako sveža aroma. Lagano vino sa veoma dobrom i lepom strukturom. Ugodan i jako lep aftertejst.

600,00 RSD
ALEKSANDROVIC EUFORIJA

ALEKSANDROVIC EUFORIJA

Vino sa aromom kandiranog voca i sa cvetnim prelivima, punog i socnog ukusa i sa vocnom svezinom i dugom zavrsnicom. Sluzi se uz deserte svih vrsta, vocne torte i salate, orasnice i uz plave i bele sireve.

940,00 RSD
ALEKSANDROVIC VARIJANTA

ALEKSANDROVIC VARIJANTA

Lepo vino sa mirisom sumskih jagoda, tonovima divlje ruze, ratluka i slatkih zacina. Vrlo pitko vino, sveze i vocno sa dugom aromaticnom zavrsnicom. Najbolje ide uz predjela, vocne deserte i salate, suvo meso, kobasice i krmenadle kao i prasece pecenje.

940,00 RSD
ALEKSIC BARBARA

ALEKSIC BARBARA

Jako lepo rose vino stvoreno od najkvalitetnijeg groždja sorte Muscat Hamburg.

650,00 RSD

BRINDZA ROSE 0,75L 2018

Rose vino je polusuvo vino, proizvedeno kupažom Merlot-a i Pinot Noir-a. U ovoj elegantnoj kombinaciji arome i ukusa može svako da se pronađe: dame, gospođa, mladi, stariji... Osvežavajući miris jagode i sumskog voća će Vas zaintrigirati i pokazati Vam da život nije uvek crno-beli...može biti i ružičast (rosé).

570,00 RSD
CAMPOLARGO ESPUMANTE ROSE

CAMPOLARGO ESPUMANTE ROSE

Ovo penusavo vino nas budi do iskričavog i delikatnog ukusa, sa svetlim biljnim notama višnje ali uz kompleksnost i eleganciju.

2.000,00 RSD
CASA DA PASSARELLA DESCOBERTA ROSE

CASA DA PASSARELLA DESCOBERTA ROSE

Intenzivna ružičasta boja. Aroma egzotičnog voća (passion fruit, mango), kombinovana sa nagoveštajem trešnje.  Uravnoteženog tela sa jako lepo balansiranim kiselinama.

900,00 RSD
CENTINE ROSE 0,75L

CENTINE ROSE 0,75L

Intenzivno roze boje, ovo vino ima svez ukus voca i bobica, kompleksno i puno telo i dugu i svezu zavrsnicu. Ide uz predjela, ribu i mlade sireve.

1.150,00 RSD
DALVA ROSE PORT

DALVA ROSE PORT

Ovo vino odlikuje vocna aroma maline i jagode, sa cvetnim dodirom. U svojoj slatkoći, podseća na trešnju, med i ima blago skrivenu gorcinu grejpa u pozadini.

1.200,00 RSD

Stranice