You are here

Radovanovic

RADOVANOVIC  CHARDONNAY

RADOVANOVIC CHARDONNAY

Svetložute boje sa zelenkastim odsjajem. Bogato voćnim notama citrusa, jabuke, kruške i poljskog cveća. Tipično sortno, skladno vino prijatnih kiselina sa mineralnom završnicom.
1.200,00 RSD
RADOVANOVIC CABERNET SAUVIGNON

RADOVANOVIC CABERNET SAUVIGNON

Jasne i intenzivne rubincrvene boje. Izraženih sortnih karakteristika, sa dominantnim notama zrele višnje, trešnje i kupine, iza kojih se nazire diskretna začinska nota. Srednjeg tela, veoma pitko i dobro izbalansirano vino, živih kiselina i mekanih, zrelih tanina.
1.200,00 RSD
RADOVANOVIC CABERNET SAUVIGNON RESERVE

RADOVANOVIC CABERNET SAUVIGNON RESERVE

Izuzetan karakter i kompleksnost ovog vina rezultat su 24 meseca odležavanja u novim barik buradima od francuskog, srpskog i američkog hrasta, a nakon toga i godinu dana u boci. Duboke i intenzivne rubincrvene boje.

2.950,00 RSD
RADOVANOVIC CHARDONNAY SELEKCIJA

RADOVANOVIC CHARDONNAY SELEKCIJA

Fermentisalo je, a zatim i odležavalo u hrastovim buradima 12 meseci, što je rezultiralo kompleksnošću. Zlatnožute boje sa zelenkastim odsjajem. U intenzivnom mirisu prepoznaje se širok spektar aroma: poljskog cveća i zrele žute jabuke zaokruženih notom hrastovine.
1.850,00 RSD
RADOVANOVIC FRANC CABERNET SAUVIGNON

RADOVANOVIC FRANC CABERNET SAUVIGNON

Odležavalo godinu dana u hrastovim bačvama. Intenzivne rubincrvene boje. U zrelom i kompleksnom mirisu naglašene su arome kupine, zrele višnje i borovnice, herbalni i začinski tonovi na koje se nadovezuju note vanile i tosta.
1.700,00 RSD
RADOVANOVIC ROSE

RADOVANOVIC ROSE

Nežne ružičaste boje, izraženih aroma jagode, maline i šumskog voća. Osvežavajuće vino koje će se odlično uklopiti sa sočnim kremastim dezertima na bazi sitnog bobičastog voća.

990,00 RSD