You are here

MANASTIR FENEK

FENEČKA FENIKS MALINA

Sa manastirskog imanja ubrana je ova malina sorte „vilamet“ i od nje na najjednostavniji način sačinjena rakija Feniks koja mami osmeh i podseća na leto i u najhladnije zimske dane.

4.400,00 RSD

FENEČKA KAJSIJA

Fenečka kajsija je sa puno pažnje negovana na putu od voćnjaka do boce. Podseća na leto i mami osmeh.

2.000,00 RSD

FENEČKA VILIJAMOVKA

Sa klasicima ne eksperimentišemo. Isključivo vilijamovka, 10 godina na isti način…prepoznatljiv aromatski kompleks.

2.000,00 RSD

FENEČKA ŠLJIVA

Fenečka šljiva je kupaža čačanske lepotice i čačanske rodne šljive u punoj zrelosti. Odmah nakon druge destilacije na tihoj, tihoj vatri smeštena je u barike od francuskog hrasta na odležavanje od dve godine.

2.200,00 RSD

KARAĐORĐEV KONAK DUNJA

‘Karađorđev konak dunja’ je vrhunska rakija stvorena od najkvalitetnijih plodova zrele dunje. Na mirisu pleni svojom prodornošću precizne voćne arome, oplemenjene srpskim barikom u kojem je rakija odležavala od dve do tri godine. Ukus je snažan, iznijansiran dubokom svežinom, voćnom raskošnošću i punoćom srpskog hrasta.

2.900,00 RSD

KARAĐORĐEV KONAK KAJSIJA

‘Karađorđev konak kajsija’ je vrhunska rakija stvorena odabirom zrelih plodova kajsije iz prethodno najuspelijih godina. Na mirisu oduševljavaju dominantni džemirani tonovi kajsije, razvijeni u dvoipogodišnjem odležavanju u srpskom bariku.

2.900,00 RSD

KARAĐORĐEV KONAK KRUŠKA

‘Karađorđev konak kruška’ je vrhunska rakija od sorte viljamovke, koja je u ovom nesvakidašnjem pionirkom poduhvatu, odležala tri godine u srpskom bariku, možda po prvi put sa rezultatom ovakve dobitne zrelosti, spajajući izuzetnu sortnost sa kompleksnošću drveta. Izuzetno je uzbudljivog mirisa sa najelegantnijim aromama koje ova sorta može da iznese, na dosada neviđen način.

3.100,00 RSD

KARAĐORĐEV KONAK ŠLJIVA

‘Karađorđev konak šljiva’ je vrhunska rakija, 100% stvorena od sorte ”čačanska lepotica”, koja je odležavala tri godine u francuskom barik buretu. Na mirisu moćnog intenziteta, pri prvom udaru se uočava sjajna kompleksnost i elegancija hrasta.

3.100,00 RSD