You are here

Erdevik

BELLA NOVELA

BELLA NOVELA

Intenzivnim mirisom vina dominiraju arome breskve, kruške i ogrozda. U čaši se razvija kompleksan cvetni miris ljubičica i bagrema. Ukus vina je harmoničan i elegantan.

1.300,00 RSD
ERDEVIK ROZA NOSTRA

ERDEVIK ROZA NOSTRA

Roza Nostra pruža sve što se i očekuje od vrhunskog rozea. Nabijen aromama jagoda, višanja, vinogradarskih breskvi, osvežavajućih agruma uz naznaku mineralnosti. Roza Nostra je prelepo vino, punog tela, iskričavih kiselina i savršene preciznosti na nepcima.

1.350,00 RSD
ERDEVIK TRIANON

ERDEVIK TRIANON

Tipična za bordoška vina XIX veka, kupaža sorti Merlot, Cabernet Sauvignon i Syrah (sorta karakteristična za dolinu Rone), ponovo dokazuje svoju raskoš. Snažne arome zrelog crvenog i crnog voća – Merloa i Kabernea – savršeno su komplemetarne sa aromama crne čokolade i lavande koju pruža Syrah.

1.620,00 RSD
EX KATEDRA

EX KATEDRA

Ex Cathedra na nosu nudi veoma sveže, čiste i mineralne cvetne i voćne arome, koje nisu one uobičajene zelene tropske, već suptilono privlačne, elegantne i prefinjene, takve da jednostavno ne želite da ih definišete već samo da uživajte u njima.

2.250,00 RSD
GRAND TRIANON

GRAND TRIANON

Ovo je veoma zaokruženo i gusto vino izražene rubin boje sa crnim nijansama. Na nosu dominiraju crno voće i crveni biber. Na nepcu ima lagani slatki nagoveštaj koji mu daje Syrah sa čvrstim kiselinama i strukturom.

2.790,00 RSD
MARLON DELON

MARLON DELON

Izražajno i veoma mirisno vino na nosu nudi arome crne ribizle sa sekundarnim notama ljubičastog kedra i dozom divljih začina. Na nepcu su naglašeni bez pretiravanja tamni plodovi, a tanini su izrazito nežni za tako mladoliko vino.

4.300,00 RSD
OMNIBUS LECTOR 2019

OMNIBUS LECTOR 2019

Intenzivne arome tropskog voća uz naznaku vanile i biskvita čine ovo vino veoma prepoznatljivim. Prijatna, osvežavajuća kiselina čini ga pitkim, dok crta mineralnosti produžava naknadni ukus na nepcima. Veoma specifičan i jedinstven izraz barikiranog Šardonea.

 

 

5.500,00 RSD
STIFLER'S MOM  SHIRAZ

STIFLER'S MOM SHIRAZ

Izrazito crvene boja rubina. Sexi i cvetno. Sa izraženom aromom kandirane višnje i maline sa suptilnim nagoveštajem vanile u pozadini. Nudi čitav niz živahnih crvenih i crnih voćnih I cvetnih aroma koje telo i težinu aeracijom.

4.500,00 RSD