You are here

Crvena vina

AGLAJA CABERNET SAUVIGNON

AGLAJA CABERNET SAUVIGNON

Vino tamno crvene boje sa aromom kupine.

1.200,00 RSD
ALEKSANDROVIC RODOSLOV

ALEKSANDROVIC RODOSLOV

Odlicno vino napravljeno od sorti cabernet sauvignon, merlot i cabernet franc, kompleksno, sa tonovima visnje, kupine i dudinje i nijansama crne cokolade. Mekanog je ukusa, tanini su slatki i socni a zavrsnica dugotrajna i vocna.

3.750,00 RSD
ALEKSANDROVIC VIZIJA

ALEKSANDROVIC VIZIJA

Vino punog i kompleksnog ukusa sorte cabernet franc 70% i cabernet sauvignon 30% i sa aromom suvih sljiva i vanile. Intenzivnog mirisa zrelog sumskog voca i zacinskog karaktera. Ide uz belo meso, prasetinu i teletinu.

1.480,00 RSD

BRINDZA 264 CUVEE CRVENO 0,75L 2016

264 Cuvée suvo crveno vino se dobija odležavanjem vina u hrastovim buradima. Vino je tamno crvene boje, guste teksture. Bogatstvo, sklad mirisa i ukusa i voćni karakter, postignut je mešanjem dve vrhunske sorte grožđa, Cabernet Sauvignon-a i Merlot-a.

800,00 RSD

BRINDZA MERLOT 0,75L 2013

Merlot se dobija odlezavanjem vina u hrastovim buradima. Merlot koji raste u krecnjackom zemljistu daje veoma elegantna vina parfimisanog stila. 

Ova vina su meka, vocna i glatka a u bukeu sadrze komponente svezeg bobicastog voca. Dobro su zaokruzena, tamne i pune boje, imaju izrazene arome crne ribizle, tresnje i metvice. 

800,00 RSD
BUDIMIR I KAO DA SI ANDJEO

BUDIMIR I KAO DA SI ANDJEO

Vino srednjeg tela, elegantno i sočno, sa osvežavajućim kiselinama, dominantno voćnog karaktera sa zacinskim notama koje daje prokupac. Vino sa dobrim balansom i glatkim taninima.

1.100,00 RSD
BUDIMIR PROKUPAC BOJE LILA

BUDIMIR PROKUPAC BOJE LILA

Ovo vino je proizvedeno od 100% prokupca, srpske autohtone sorte. Single wineyard vino iz vinograda starog više od jednog veka. Od berbe 2011 ovo vino ima i markicu koja označava njegovo geoporeklo.

1.600,00 RSD
BUDIMIR TRIADA PROKUPAC

BUDIMIR TRIADA PROKUPAC

Vino Triada Prokupac je kupaža srpskog authotnog grožđa prokupac i francuske sorte Merlot. Ovo je moderno vino sa tradicionalnim duhom.

900,00 RSD
CILIC MALI PROSTOR

CILIC MALI PROSTOR

Vrhunsko crno vino stvoreno od sorte groždja Petit Verdot.

2.000,00 RSD
CILIC ONYX CRVENO

CILIC ONYX CRVENO

Crno vino jako prijatnog ukusa i mirisa. Odlikuju ga arome višanja i suvih šljiva.

2.200,00 RSD
DEURIC TALAS

DEURIC TALAS

Vino kojim dominiraju arome trešnje, maline i crvenog šumskog voća.

800,00 RSD

Stranice